Call for Volunteers for Upload.gif weekend October 11th-13th

Want to Volunteer the UPLOAD.gif next weekend?

We would love to have you! We have all sorts of important jobs thorughout the weekend to give a helping hand with. Review the shifts below and please respond to volunteer@gaffta.org with your selected shift(s) to let us know if are available to help us celebrate the wonderful world of .GIF’s!

Open volunteer shifts for UPLOAD.gif are as follows:

Friday, October 11th
Greeters (checking people in and collecting donations)
Meetup: 7pm to 10pm (3-hour shift)
Meetup: 9pm to 12am (3-hour shift)

Saturday, October 12th
General event assistance (greet people for workshop check in, collect donations)
Workshops: 1pm to 4pm (4-hour shift)
Workshops: 4pm to 8pm (4-hour shift)
Exhibit: 7pm to 10pm (3-hour shift)
Exhibit: 10pm to 1am (3 hour shift)

Sunday, October 13th
General event assistance to help set up for Cinema Speakeasy(helping us to set up bar,chairs + greet guests for the event!)
Screening: 6pm to 10pm (4-hour shift)
Deinstall: 9pm-1am (4-hour shift)

Thanks in advance!
volunteer@gaffta.org