Volunteers needed for our Art Hack Exhibition this Saturday!

Support Gray Area this year by volunteering this Saturday, December 15th.

Beginning tomorrow, 50 creative coders will inhabit Gray Area Foundation For The Arts to create a flash exhibit on the theme of ‘Lethal Software’. New art and projects created during the hack will be on display during Gray Area’s fundraiser and holiday party on Saturday! Creating an exhibit in less than 3 days takes an army and we need your help! We have plenty of 4 hour shifts, so please share this with friends.

Review the shifts below and please respond to [email protected] with your selected shift(s) to let us know if are available to help us celebrate!

Open Volunteer Shifts for Art Hack Day

Setup team shifts (helping us to set up the exhibit)
2 people to volunteer a 4 hour shift from 12:30pm to 4:30pm
2 people to volunteer a 3 hour shift from 4:30pm to 7:30pm
If anyone would be open to help for 7 hours from 12:30pm – 7:30pm please let us know!

Greeters/door people (helping us to greet people and collect donations)
2 people to volunteer a 4 hour shift from 6pm to 10pm
2 people to volunteer a 4 hour shift from 10pm to 2am

General event assistance (helping us to keep order during the event!)
2 people to volunteer a 4 hour shift from 6pm to 10pm
2 people to volunteer a 4 hour shift from 10pm to 2am

Lobby Guard (directing people away from neighboring offices)
1 person to volunteer a 4 hour shift from 6pm to 10pm
1 person to volunteer a 4 hour shift from 10pm to 2am

Thanks in advance and see you on Saturday!